Café och butik

I vår livsstilsbutik hittar ni fina prylar för hemmet och livet, vi har även en lite avdelning med barnkläder, leksaker och barnaccessoarer. Vi försöker ha ett hållbart tänk i vår butik och köper gärna in produkter som har en hållbar profil. Här hittar du tvålar, kimonos, plädar, kuddar, ljusstakar och många fler inredningsdetaljer. På barnavdelningen har vi produkter från Babymocs, Maileg, Marmar, Bloomingville med flera.

Vi gillar fika så här finns alltid mycket gott, mest populära är nog våra hembakta bullar. Men här finns även mjuka kakor, småkakor och  pajer, vi bakar allt på riktigt svenskt smör och ekologiskt och närproducerat mjöl från Ekebo gård som ligger här på Kållandsö. De kakor vi inte bakar själva köper vi från konditorn här på Kållandsö. Här finns även vår populära räkmacka och andra matiga mackor.

 

Öppettider Café & butik

 

Påsköppet

23-24 mars 11-16

Våröppet

9-11 maj kl 11-16

Sommaröppet 

Juni
Tisdag- söndag kl 11-16
(Midsommar stängt)

Juli
Tisdag- söndag 11-18

Augusti
v 31-32
Tisdag- söndag 11-18
(11 augusti stänger vi kl 16)

v 33-35
Tisdag - söndag kl 11-16

(med reservation för avvikelser som annonseras nära inpå på våra sociala kanaler)

 

 

 

 

 

 

 

Butik

Vår livsstilsbutik på andra våningen bjuder på ögongodis och insperierande prylar, även här försöker vi välja närproducerat, ekologisk eller etiskt tillverkat. Vi har fyllt hyllorna med textiler, ljusstakar, porslin och heminredning.

Ni kan se med bilder från vår butik på vår Instagram och Facebook.

Välkommen!

Karta över Läckö Strand