Bo med hund

På Läckö Strand kan du hyra en större stuga för dig och dina vänner, hos oss är hunden välkommen både i stugan på campingen och i caféet. När man är ute och reser vill man ju gärna ha med hela familjen, även hunden. Vi har stora stugor som även passar för er som vill komma iväg en weekend och träna tilsammans med hundarna, utanför dörren finns vandringsed och stora skogar att promenera och träna. Vi har grupper som har tränat sina hundar både i vatten och skog hos oss. Vi har en stor trädgård där det det finns utrymme för både mindre utställning, träning och avkoppling. Strax intill ligger Vänern där både hund och människa kan svalka sig efter en träningsdag.

Här finns även ett tjugotal campingplatser för er som kommer med eget boende. Här finns fyra olika stora stugor som vi hyr dygnsvis eller veckovis. För att läsa mer om stugorna och vad som finns där så klickar du här.

På Kållandsö finns fler härliga vandringsleder där ni kan ge er ut på dagsturer, en av lederna startar hos oss, den är ca 3 km och tar ca 50 minuter att gå. Vill du läsa mer om alla vandringleder på Kållandsö så hittar du dem här.
Här finns även fler tips på vad du kan göra på Kållandsö med hund.

Hund ligger på altan