Sjönära stugor på Kållandsö

Strax utanför dörren här på Läckö Strand finns en stor trädgård där ni kan duka upp er frukost i solen, eller passar det bättre att gå ner till bryggan och ta ett morgondopp? Här finns möjligheterna att finna avkoppling.
Efter frukost kan ni ta lugn och skön promenad på vandringsleden som startar här hos oss. Där får ni en härlig blick över sjön mot Kinnekulle. Nu kan dagen starta och ni hittar mycket att göra i vår omgivning, vill i har mer tips så ska ni läsa här.

Alla våra stugor är utrustade med kök med ugn, spis, microvågsugn och köksredskap såsom porslin, redskap och kastruller. Våra stugor hyrs ut dygnsvis eller hela veckor. Läs mer om stugorna nedan eller boka direkt här.

Lill-Eken 2+1 bäddar

Här bor du i vår minsta stuga som ligger närmast vattnet med endast ett litet sovrum med en stor säng och ett litet rum med bord och pentry. Lill-Eken är ett mellanting mellan stuga och glamping, här finns inte vatten eller dusch/toalett. Du hämtar vatten 50 meter från stugan och servicebyggnad med toalett och dusch har du 100 meter från stugan.
I pentryt hittar du förutom köksutrustning en kokplatta, micro, vattenkokare och litet kylskåp. Utanför finns en egen terass där du njuter av både morgon och kvällssol.

Här kan du bo max 2 vuxna eller 2 vuxna och ett mindre barn (max 8 år) som får plats i samma säng.

Läckö 8 bäddar

Stugan Läckö är 100 m2 och har fyra sovrum, två st dubbelrum och två st tvåbäddsrum, alla har sängar på golv. I stugan finns två badrum med dusch/WC, det ena är handikappanpassat och väldigt rymligt, här kommer du lätt in med rullstol.
Köket och det lilla allrummet ligger i anslutning till husets veranda, verandan är under tak så har kan du sitta ute oavsett väder. Köket är nyrenoverat 2024 och det finns förutom husgeråd; spis, ugn, micro, kyl med frysfack och diskmaskin. Köket och verandan har sittplatser för 8 personer.

Spiken 10 bäddar

Stugan Spiken är 100 m2 och har fem sovrum, ett dubbelrum och fyra tvåbäddsrum med våningssäng 120 cm bred nertill och 90 cm bred ovan. I stugan finns två toaletter en av de har dusch.
Köket och det stora allrummet ligger i anslutning till husets veranda, verandan är under tak så har kan du sitta ute oavsett väder. I köket finns förutom husgeråd; spis, ugn, micro och kyl med frysfack. Köket och verandan har sittplatser för 10 personer.

Pirum 12 bäddar

Stugan Pirum är 100 m2 och har sex sovrum, ett dubbelrum och fem tvåbäddsrum med våningssäng 120 cm bred nertill och 90 cm bred ovan. I stugan finns två dusch/WC.
Köket och det lilla matrummet ligger i anslutning till husets veranda, verandan är under tak så har kan du sitta ute oavsett väder. I köket finns förutom husgeråd; spis, ugn, micro och kyl med frysfack. Köket och verandan har sittplatser för 12 personer.

Boka boende Läckö Strand